Fragt kun DKK 37,-
Fri fragt ved køb over 499,-
Afhent fragtfri i Lyngby
14 dages returret
Fri fragt ved køb over kr. 499,-

Pigetøj i økologisk bomuld


Kjoler, nederdele og t-shirt til pige

Stort udvalg af pigetøj i
økologisk bomuld online

Søger du efter pigetøj i økologisk bomuld hvor kvaliteten er i top og samtidig spændende og unikke styles, så er du kommet til den rette side.

Bluser, t-shirts, kjoler, nederdele, bukser og shorts - du finder her et stort udvalg af pigetøj i økologisk bomuld online.

Her på denne side finder du vores store udvalg af økologisk og GOTS certificeret pigetøj i den blødeste bomuld og du kan købe det hele online.

Du kan enten vælge at få varerne leveret hjem til din adresse – her tilbyder vi fri fragt ved køb over 499 kr., - men du kan også vælge at afhente dine varer fragtfrit i Kgs. Lyngby. Det vælger mange af vores kunder fra Storkøbenhavn at gøre.

Vi tilbyder ren økologi i børnehøjde

For os er kun det bedste til børnene godt nok. Derfor har vi valgt udelukkende at forhandle børnetøj til både piger og drenge, som er 100% økologisk, og som samtidig er GOTS certificeret.
Børnetøj fra Nui Organics har det hele.
Og dette er uden, at det koster dig en formue.

Vi tilbyder ganske fornuftige priser på vores pigetøj og drengetøj, så uanset om du leder efter en praktisk eller feminin kjole eller nederdel, spændende t-shirts eller måske et par shorts til sommeren, så kan du finde det i en god kvalitet til en skarp pris her i vores onlineshop –
og så er det tilmed et bæredygtigt valg.

Du kan vælge mellem flere unikke styles, og nogle af vores buksestyles har ekstra længde til ombuk.

PIGETØJ

Køb en unik t-shirt til pige eller andet pigetøj hos os

Vi tilbyder:

  • Unikke designs
  • Tøj dit barn kan vokse i
  • 100% økologisk pigetøj med GOTS certificering
  • Blødt og behageligt tøj, som din pige vil elske at have på
  • Fornuftige priser
  • Et bæredygtigt valg.

Du kan løbende holde dig opdateret omkring tilbud på kjoler, bluser og t-shirt til pige her på denne side, ligesom vi også regelmæssigt får nye styles til vores sortiment.

© Copyright PureOrganic . All rights reserved.